دکوراسیون مدرن و زندگی آپارتمانی

0
با رشد جمعیت در کلان‌شهرها و قیمت بالای زمین، زندگی آپارتمان‌نشینی جایگزین زندگی در خانه‌های ویلایی شده است. هر چه بیشتر به جلو می‌رویم و دست‌خوش زندگی صنعتی و ماشینی می‌شویم، زندگی در خانه‌هایی با متراژ پایین افزایش می‌یابد.
استودیو آپارتمان چیست، همون خونه دانشجویی خودمونه؟!

نام دیگر استودیو آپارتمان،سوئیت است که شامل خانه‌هایی با متراژ زیر ۵۰ مترمربع می‌شود. همان‌طور که از نام این خانه‌ها پیداست، می‌توان این‌طور توضیح داد که فضای زندگی در آنها شامل یک محیط یکپارچه است که با توجه به نیاز به چند بخش تقسیم ‌شده است.

استودیو آپارتمان

 استودیو آپارتمان چیست، همون خونه دانشجویی خودمونه؟!
فضاهای اصلی در استودیو آپارتمان مانند سرویس بهداشتی می‌توانند به‌صورت ثابت طراحی شوند.به دلیل کمبود فضا برای تفکیک قسمت‌های دیگر به ‌هیچ‌ عنوان از عناصر ثابت مانند دیوار استفاده نمی‌کنند. آشپزخانه معمولاً در وسط قرار می‌گیرد تا بتوان از پشت آن به‌عنوان یک فضای خصوصی و امن استفاده کرد.
به این منظور برای جداسازی فضای خواب و نشیمن از یک نیم‌دیوار استفاده می‌شود.

در استودیو آپارتمان و آپارتمان های فلت می‌توان از کتابخانه‌های سیار به‌منظور تقسیم محیط نیز استفاده کرد. با این کار هم می‌توان فضای مناسبی برای قرار دادن لوازم ایجاد کرد و هم از دید مستقیم دو فضا نسبت به یکدیگر جلوگیری نمود.

استودیو آپارتمان چیست، همون خونه دانشجویی خودمونه؟!

روش های طراحی داخلی استودیو آپارتمان

برای طراحی و دکوراسیون داخلی استودیو آپارتمان روش های مختلفی وجود دارد که در اینجا ۷ روش از مهمترین روش های آن را برای شما بازگو می کنیم:

 

انتخاب سبک مینیمال:
 در فضاهای کوچک باید از حداقل لوازم استفاده کرد؛ یعنی ابتدا لوازم ضروری و اولیه برای زندگی را تهیه کنید، سپس درصورتی‌که فضای خالی داشتید از وسایل جانبی و تزئینی استفاده ‌نمایید.
استفاده از نور طبیعی:
  حضور نور در فضاهای کوچک اهمیت بالایی دارد. اگر بتوانید از نور طبیعی پنجره‌ها برای روشنایی خانه استفاده نمایید از به وجود آمدن فضایی خفه و دلگیر جلوگیری خواهید کرد. بهترین گزینه برای پنجره‌ها در استودیو آپارتمان، نصب نکردن پرده است. اگر هم خیلی اصرار به پوشاندن پنجره‌ها دارید می‌توانید از پرده‌های حریر روشن استفاده کنید.
ابعاد مناسب مبلمان:
 در خرید مبلمان از کوچک‌ترین ابعاد و اندازه استاندارد استفاده کنید. مبلمانی با اندازه‌های بزرگ نه‌تنها رفت‌وآمد را در این خانه‌ها سخت می‌کنند، بلکه فضا را دلگیر و خفه جلوه می‌دهند.
استفاده ی بهینه از فضا:
 از کنج‌ها، زیر تخت و دیوارها بیشترین بهره را بگیرید. به دلیل کم بودن مساحت کف، شما باید به شکل هوشمندانه‌ای از فضاهای عمودی در خانه استفاده کنید. زیر تخت، محل مناسبی برای قرار دادن اشیا است. با تهیه باکس‌های زیبا و قرار دادن لوازم خود در آنها نهایت استفاده را از این قسمت داشته باشید.
 پرهیز از تنوع رنگی: 
 شاید طراحی فضاهای کوچک با تنوع و تضاد رنگی در یک نگاه جذاب به نظر برسد، ولی بعد از چند ساعت حضور در این مکان، تحمل چنین محیطی عذاب‌آور و پرتنش خواهد بود، پس سعی کنید از یک زمینه رنگی پیروی کنید.
استودیو آپارتمان چیست، همون خونه دانشجویی خودمونه؟!
استفاده از آینه‌:
آینه به دلیل انعکاس نور به‌عنوان یک شئ نورانی در محیط استفاده می‌شود. نور ساطع‌شده از آن، فضا را روشن و دلبازتر می‌کند. هم‌چنین اگر آینه را در جای مناسبی قرار دهید، می‌تواند به فضا وسعت کاذب بدهد.
ایجاد نقطه کانونی:

بهتر است برای جلوگیری از آشفتگی فضای استودیو آپارتمان، یک نقطه کانونی(Focal Point) خلق کنید. با این کار، نظم را به خانه دعوت می‌کنید. شما می‌توانید به این منظور از یک تابلوی هنری استفاده کنید و یا اینکه به یکی از دیوارها رنگی متفاوت ببخشید و سپس مبلمان و عناصر را نسبت به آن چیدمان کنید.

منبع : سایت چیدانه
نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد