خرید کاشی سنتی
خرید کاشی سنتی : کاشیکاری از جمله هنرهای سنتی و ایرانی است که سابقهای دیرینه در تاریخ هنر این مرز و بوم دارد. در میان دیگر کشورهای اسلامی منطقه نیز این هنر کماکان از رواج و رونق بیبهره نبودهاست. اما رد پا و مسیر درخشان آن را میتوان بیشتر در تاریخ ایرانی دنبال کرد. در این روند آثار بهجا مانده شواهدی گویا بر این خط سیر هنری هستند.
خرید کاشی سنتی
طرحهای باقی مانده از دوران طلایی کاشیکاری سنتی ایرانی حکایت از آن دارند که این هنر نزد ایرانیان بسیار بیش از سایر کشورهای اسلامی رواج داشتهاست. به گزارش اینترنتی مجله دکوکده : امروزه نیز کاربرد کاشی ایرانی در معماری جایگاه ویژهای دارد. از میان همه طرحهای موجود کاشی سنتی دارای جایگاه ویژه و نوستالژیک در میان همه ماست. با وجود صنعت پرطرفدار کاشی بر آن شدیم تا تازهترین یافتههای خود را در این مورد در قالب نوشتاری که پیش روست با شما در میان بگذاریم. با ما همراه باشید تا با هم مروری بر حواشی خرید کاشی داشته باشیم. مقوله طراحی در هنرهایی نظیر سفالگری و کاشیکاری علاوه بر زیبایی ظاهری بهلحاظ داشتن بار فرهنگی نیز دارای اهمیت است. اجرای هر طرح بر کاشی بهنوعی بیانگر بخشی از تاریخ فرهنگ و هنر است. بهعبارتی نقش و نگار هر یک از این کاشیها برگی از تاریخ گذشتهاند که در عرصه صنعت وارد شده و به زندگی تکتک ما راه یافتهاند. امروزه با خرید کاشی سنتی بخشی از تاریخچه هنر را در خانه و مقابل چشمان خود نگاه خواهید داشت. این طرحها که اکنون در مقابل چشمان ما تجلی میکنند از سفری دور و دراز و با پشت سرگذاردن فراز و نشیبهای فراوان به اینجا رسیدهاند. آثار بهدست آمده از این کاشیها به سه دوره تاریخی مهم دستهبندی میشوند:- دوره ایلامی که به حدود ۳۳۰۰ سال پیش باز میگردد و در منطقه شوش یافت شدهاست.
- دوره مادها که در لرستان بهدست آمدهاند.
- دوره هخامنشیان که در منطقه فارس بوده و حاصل دست بابلیان است.
از طرحهای کاشی بیشتر بدانیم
طراحی بر روی کاشیهای ایرانی نیز مانند خود آنها ریشه در تاریخ دارد. طرحهای برآمده از میان نقوش اسلامی و خطاطیهای زبان کوفی بر کاشی ایرانی جان گرفتهاند. کاشی ایرانی را به ۵ دسته کلی تقسیم میشوند:- معرق یا گل و بته (طرح موزائیکی)؛
- مقرنس یا لانهزنبوری؛
- مشبک یا محرابی؛
- کاشیکاری هفت رنگ یا خشتکاری؛
- معقلی یا تلفیق آجر و کاشی (خوشنویسی و طراحی).