طراحی سایت هلدینگ
طراحی سایت هلدینگ
طراحی سایت هلدینگ : با افزایش خدمات یک شرکت و پیشرفت آن، وجود تنوع بالای خدمات باعث شناختهشدن بخشی از خدمات یک شرکت میشود. حال با طراحی سایت هلدینگ، شرکتهایی که دارای خدمات بسیار زیاد و متنوعی میباشند، میتوانند با دستهبندی صحیح و نمایش جامع اهداف و کارهای قابل انجام، تمام قدرت خود را در زمینههای کاری مورد نظر به نمایش بگذارند و کاربران را از اهداف خود و زمینههای کاری مختلف مطلع سازند.
طراحی سایت هلدینگ باید با برترین تکنولوژیهایui و ux باشد و به شما این امکان را دهد تا سایتی جامع و بهینهسازیشده، چه از لحاظ محتوا، کدنویسی و… را با کاربران خود به اشتراک گذاشته و بتوانید خدمات مختلف خود را از طریق آن به کاربران عرضه کنید.
با داشتن بخشهای متفاوت در یک وبسایت هلدینگ، افراد برای تاًمین نیازهای خود میتوانند بخشهای مختلف آن را بررسی کرده و بر اساس دسته کاری خود با شرکت مورد نظر ارتباط برقرار کنند. اما طراحی یک سایت عالی و در خور یک شرکت بزرگ هلدینگ کار بسیار سخت و پیچیدهای میباشد و نبود یک تیم طراحی عالی و باتجربه در این امر باعث بروز مشکلات بسیار زیادی خواهد شد.
امکانات موجود در طراحی سایت هلدینگ
هر وبسایت هلدینگ براساس نیازهای شرکت و خدمترسانیهای آن دارای بخشهای مختلفی میباشد و بر اساس سطح کار و تنوع خدمات خود میتواند وبسایت خود را طراحی کند، اما نکاتی پیشفرض در طراحی یک سایت هلدینگ وجود دارد که باید به خوبی رعایت شوند و رعایت این موارد میتواند یک وبسایت جذاب و کاربرپسند را در زمینه طراحی وبسایت هلدینگ به وجود آورد.
۱- توانایی معرفی سازمان در وبسایت هلدینگ
در وبسایتهای هلدینگ باید یک بخش یا بخشهای مختلفی برای معرفی سازمان وجود داشته باشد و در آن از نحوه شروع کار تا جدیدترین پیشرفتهای کسبشده شرکت، توضیحات مختلفی درج گردد. این صفحه باید علاوه بر داشتن مطلب کافی و جذاب، بسیار زیبا، ساده و کاربردی نیز باشد تا کاربران بتوانند تمام جزئیات سازمان شما را به راحتی و با هر نوع دستگاهی بخوانند.
۲- امکان معرفی اعضاء سازمان در سایت هلدینگ
در طراحی وبسایت هلدینگ، طراحان باید بخشی را برای معرفی مدیران هر بخش و دستهبندی شرکت قرار داده و بر اساس نمایش عملکرد و چشمانداز هر فرد، کاربران و سرمایهگذاران بتوانند به راحتی با آنها ارتباط برقرار کرده و با این افراد آشنا شوند.
اما این تمام کار نیست و یک تیم طراحی حرفهای باید این بخش را به صورت پویا ایجاد کند تا در صورت تعویض یا افزایش کسبوکار بتوان بخشهای جدیدی را بدون نیاز به وقت زیاد ایجاد کرده و اطلاعات لازم را در آن درج نمود.
۳- دستهبندی مؤسسات و شرکتهای زیر نظر
یک شرکت هلدینگ با بهرهگیری از شرکتهای زیر مجموعه خود اقدام به شروع انواع کسبوکارها میکند. با وجود بخشی که کاربران بتوانند شرکتهای ذینفع یک سازمان هلدینگ را به راحتی پیدا کرده و بر اساس دستهکاری مورد نظر اقدام به همکاری کنند، طراح سایت این امکان را به شرکتهای هلدینگ در هنگام طراحی سایت هلدینگ میدهد تا با خیالی راحت و صرف هزینه اندک اقدام به ایجاد دستهبندی خدمات، شرکتهای واسط و شرکتهای همکار کند.
۴- ساخت مناقصه و مزایده در سایت هلدینگ
با ایجاد مناقصه و مزایدهها افراد میتوانند محصولاتی که شرکتهای هلدینگ در آن شرکت میدهند را پیدا کرده نیازهای خود را از این راه تاًمین کنند. یک طراحی سایت هلدینگ باید به راحتی بتواند این بخش را به صورت واکنشگرا در اختیار داشته باشد و در آن از جدیدترین اطلاعات مزایدههای خود رونمایی کند.
۵- ایجاد بخش اخبار شرکت در طراحی سایت هلدینگ
وجود بخش خبری به کاربران و همکاران مختلف این شرکت در سراسر دنیا این اجازه را میدهد تا به راحتی از جدیدترین اخبار مربوط به شرکت و حواشی آن اطلاع پیدا کرده و اخبار شرکت هلدینگ خود را دنبال کنند.