۷ طرح ویترین کابینت مدرن (ترند ۲۰۲۵)

0

کابینت‌های قدیمی فلزی را به خاطر دارید؟ حتی آنها هم در قسمت بالای گاز یک بخش دکوریِ کوچک داشتند، که می‌توانستید ظرف‌های جمع‌جور و زیبا را در آن قرار دهید. حالا ویترین کابینت مدرن انواع و اقسام گوناگونی دارد که علاوه‌بر افزایش زیبایی، به کاراییِ آشپزخانه هم می‌افزاید.

اینجا ضمن معرفی ۷ مدل از ویترین کابینت مدرن، به نکات مهم حین انتخاب و طراحی‌شان هم اشاره می‌کنیم.

طرح‌های کابینت مدرن

از نظر سبک، ویترین کابینت مدرن بیشتر به سمت مینیمالیسم، معاصر، تلفیقی و نهایتاً نئوکلاسیک متمایل است. یعنی تمام سبک‌هایی که طراحی‌شان پر از خطوط صاف است، جزئیات و نقش و نگارهای زیادی ندارند، و عمدتاً با متریال جدید و براق اجرا می‌شوند.

در عوض، طرح‌ها و ایده‌های ویترین‌ها فوق‌العاده متنوع است و متخصصان کابینت سازی در شیراز و شهرهای دیگر به‌خوبی از پس طراحی، اجرا و نصب آنها برمی‌آیند. در ادامه ترندترین مدل‌های ویترین کابینت مدرن را معرفی می‌کنیم:

۱. ویترین‌های بدون درب

از آنجاییکه تب مینیمالیسم و ساده‌گرایی خیلی‌ها را دچار کرده است، در یک سری طراحی‌های جدید، ویترین کابینت مدرن اصلا درب ندارد. به‌جای آن، داخل کمد شلف‌های کاربردی دارد که ارتفاع و تعدادشان بسته به سلیقه و استفاده صاحبخانه تغییر می‌کند.

این ویترین‌های مدرن هم می‌توانند بین کمدها باشند، هم منتهی‌الیه آنها (یعنی فقط یک‌دیواره داشته باشند)؛ اما همیشه در ردیف بالایی قرار می‌گیرند. اگر به کارایی ویترین اهمیت می‌دهید و بحث دکوری آن چندان برایتان مهم نیست، این مدل ایده‌آل است.

ویترین کابینت مدرن بدون درب

۲. ویترین‌های درب‌دار شیشه‌ای (ساده و مشجر)

اگر دنبال مدلی هستید که هیچگاه قدیمی نشود، کابینت‌های ویترین‌دار شیشه‌ای را انتخاب کنید. این مدل بسیار شیک، و برای نمایش ظروف زیبا و نفیس عالی است.

بسته به سبک کابینت‌ها، درب‌های شیشه‌ای می‌توانند بدون چارچوب (فریم‌لس) یا چارچوب‌دار باشند. حتی می‌توان متریال اصلی را به‌صورت پنجره‌ای روی شیشه اجرا کرد.

ضمن اینکه ویترین کابینت مدرن با شیشه مشجر یا مات هم اجراشدنی است. این شیشه‌ها داخل کابینت را نمایان نمی‌کنند، اما جذابیت بصری آشپزخانه را به‌شدت بالا می‌برند.

۳. ویترین‌های نورپردازی‌شده

نورپردازی به‌صورت نور مخفی، ال‌ای‌دی‌های نواری و … همه از ترندهای طراحی کابینت و ویترین کابینت مدرن هستند. چه ویترین بدون درب باشد و چه درب‌دار، می‌توان با نورپردازی زیبایی و عمق خود یونیت و فضار را چندبرابر کرد.

اگر نور آشپزخانه سقفی، سفید و یکنواخت نباشد، نورپردازی‌ها بیشتر هم خودشان را نشان می‌دهند.

ویترین کابینت مدرن با نورپردازی

۴. ویترین‌های ایستاده

بسیاری از ویترین‌های جدید به یونیت‌های بالایی محدود نشده، و به‌صورت مجزا و ایستاده در آشپزخانه قرار می‌گیرند. این ویترین‌ها می‌توانند یک درب یا دو درب باشند، اما معمولاً سراسری نیستند و بخش پایین‌شان هم کمد یا کشور طراحی می‌شود.

این ویترین‌ها را می‌توان به شکل پازلی و جابه‌جاشدنی هم طراحی کرد، و به‌راحتی جای‌شان را در خانه و آشپزخانه تغییر داد.

۵. ویترین ردیفی

یک مدل جدید از ویترین کابینت مدرن هست که برای آشپزخانه‌هایی با سقف بلند اجرا می‌شود. در این نمونه، کابینت‌های ردیف بالا به‌صورت دوتکه طراحی می‌شوند؛ بخش پایینی تقریباً دو سوم ارتفاع یونیت را تشکیل می‌دهد و درب معمولی دارد، اما بخش پالایی کوچک‌تر است و درب شیشه‌ای دارد.

۶. ویترین گوشه

گوشه‌های بیرونی برای اجرای ویترین شیشه‌ای و بدون شیشه (شلفی) هم عالی هستند. در برخی طرح‌ها از پایین تا بالای دیوار کاملاً شلف و طبقه کار می‌شود.

۷. ویترین دیواری

منظور از ویترین دیواری، ویترین‌های کم‌عمقی هستند که برای نگهداری ظروف کوچک (دکوری یا روزانه) به‌کار می‌روند. این مدل‌ها به‌سرعت ترند و محبوب شدند، چون برای فضاها و آشپزخانه‌های کوچک عالی‌اند.

نکات مهم برای انتخاب ویترین کابینت مدرن

هنگام انتخاب و طراحی ویترین کابینت مدرن، حتماً این موارد را در ذهن داشته باشید:

  • سبک کابینت‌ها باید با سبک کلی خانه شما هماهنگ باشد؛ به‌ویژه اگر ویترین‌ها (مثل مدل گوشه) نزدیک به پذیرایی و نشیمن قرار داشته باشد.
  • ویترین‌های خیلی مدرن و مینیمال چندان برای نگهداری ظروف کلاسیک و عتیقه و پرجزئیات مناسب نیستند. حتی اگر قرار است چیزهای صرفاً دکوری (و نه وسایل روزانه) را در آنها قرار دهید، سعی کنید که ماهیت‌شان با ذات ویترین‌ها و سبک‌شان همخوانی داشته باشد.
  • از یراق‌آلات پرجزئیات استفاده نکنید تا هماهنگی از بین نرود، و توجه‌ها از ویترین و لوازم درون آن هم منحرف نشود.
  • ام‌دی‌اف از رایج‌ترین و بهترین گزینه‌ها برای اجرای کابینت‌ها و ویترین‌های مدرن است. به‌ویژه وقتی با یراق‌آلات و اکسسوری‌های آلومینیومی و استیل ترکیب شود. های‌گلاس، لمی‌گلاس، پلی‌گلاس و البته چوب طبیعی هم انتخاب‌های مناسبی هستند.
  • بهتر است هیچ‌وقت از متریال جایگزین برای شیشه ویترین کابینت مدرن استفاده نکنید، تا درخشش و زیبایی کابینت‌ها تحت تأثیر قرار بگیرد؛ منظور طلق‌های فشرده‌ای مانند پلکسی‌گلس است.
  • موقع انتخاب طرح و متریال به نحوه نگهداری، نظافت و … هم توجه کنید، و مطمئن شوید که می‌توانید آنها را رعایت کنید.
  • از ترکیب کردن سبک‌ها، مانند استفاده همزمان از ویترین‌ها درب‌دار و بدون درب، نترسید.

انواع ویترین آشپزخانه به‌خوبی زیبایی و کارایی را در هم می‌آمیزند، اما فقط در صورتی که با دقت و ظرافت طراحی و اجرا شوند. برای همین خوب است همان‌قدر که برای ایده‌یابی و انتخاب مدل حوصله به خرج می‌دهید، برای پیدا کردن طراح و کابینت‌ساز خوب هم وقت بگذارید.

نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد