نکات مهم دعاوی شرکت ها که وکیل باید از آنها اطلاع داشته باشد

0

نکات مهم دعاوی شرکت ها که وکیل باید از آنها اطلاع داشته باشد : وکلا یکی از ارزشمندترین مسئولیت ها را در جامعه عهده دار هستند. طیف گسترده ای از مسائل حقوقی و کیفری با قوه تفکر این افراد مجرب حل و فصل می شود. بررسی دعاوی شرکت ها نیز از جمله مسائل مهمی است که در بین صاحبان کسب و کار و اعضای شرکت ها رواج دارد.

نکات مهم دعاوی شرکت ها که وکیل باید از آنها اطلاع داشته باشد

به گزارش اینترنتی مجله دکوکده : دعاوی مربوط به شرکت ها نیز یا به جنبه حقوقی آن مربوط می شود که در دادگاه عمومی طرح دعوا  و بررسی موضوع می شود و یا جنبه کیفری دارد که در محل وقوع جرم به بررسی موضوع شکایت می پردازند. در هر دو صورت نکات مهمی در رابطه با هر بخش وجود دارد که وکلا باید از آن آگاهی کافی داشته باشند.

علاوه بر موسسات غیرتجاری که در قالب شرکت، فعالیت اقتصادی دارند، برطبق ماده ۲۰ قانون تجارت شرکت ها در انواع مسئولیت محدود، سهامی عام و خاص، تضامنی، مختلط سهامی و غیرسهامی، تعاونی و شرکت نسبی به ثبت می رسند.

در این مقاله به دلیل ارتقاء دانش عمومی وکلا به برخی نکات مهم اشاره می کنیم که در مسیر قطعی موفقیت گام بردارند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از وبسایت سعید شهبازی وکیل پایه یک دادگستری کمک بگیرید. با ما همراه باشید.

اقسام پرونده دعاوی شرکت ها

امروزه با گسترش ارتباطات و معاملات تجاری و اقتصادی، دعاوی شرکت ها و ارائه راهکار جهت حل آن اهمیت بیشتری پیدا کرده است. در این راستا برخی از مهم ترین دعاوی را بیان می کنیم:

  • دعاوی مرتبط با برند تجاری: یکی از قوانین بارزی که در مورد ثبت برند تجاری مورد توجه است تکراری نبودن و عدم تقلید از سایر برندها بوده و در صورتی که تشابه برندها درست تشخیص داده نشود، منجر به طرح دعوا از سوی صاحب برند اصلی خواهدشد.
  • دعاوی مربوط به شرکت: کلیه مسائل و دعواهای مرتبط با شرکت های تجاری، اختلاف نظرات بین شرکا و اختلافات اداره شرکت با افراد مختلف در این حیطه جای دارند.
  • اسناد تجاری: کلیه اسناد و ضمانت های تجاری من جمله چک و وجوه مورد مطالبه از سوی طرفین شاکی باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
  • ورشکستگی: بحث مربوط به زیان های مالی یا عادی است یا به تقصیر و یا به تقلب که هر کدام از این موارد در حیطه دعاوی شرکت ها مطرح و قابل بررسی است.
  • اعمال و فعالیت های بازرگانان و تجار اعم از وضعیت حقوق، بیمه و کلیه معاملات مالی در این دسته بررسی می شود.

این نکات را وکلا باید بدانند

مهم نیست که طرح دعوا از طرف چه فردی، چه شرکتی یا کدام ارگان مطرح شده است، وکلا باید به نکاتی که موجب بروز دعاوی شرکت ها شده است اشراف کامل داشته باشند تا بتوانند با استفاده از بندهای ماده قانون مطرح شده در مورد آن راه حل مناسبی پیرامون حل مساله بیابند.

  • برخی شرکت ها بدون مجوز اقدام به فعالیت می کنند و این نکته خلاف قانون است. صاحبان شرکت ها و کسب و کارها باید بسته به نوع فالیت خود پروانه کسب، نماد اعتماد الکترونیکی یا جواز ساماندهی را دریافت کرده باشند.
  • تولیدات در چهارچوب قوانین کشور زیربط بوده و تولید محصولاتی که طبق قانون ممنوع است مجازات حقوقی و کیفری به همراه دارد.
  • کلیه دادوستدهایی که غیرشرعی و غیرقانونی باشد مشمول مجازات است.
  • اختلافات مربوط به شرکا بسته به قانونی که در موارد مختلف وضع شده و در دعاوی شرکت ها جای بحث دارد.
  • کلیه مشکلات مربوط به زیربار نرفتن پرداخت مالیات و فرار از آئین مربوط به آن.
  • یکی از شکایات مربوط به شرکت ها عمل نکردن به تعهدات در قبال مشتریان است که وکلا با بررسی کلیه ابعاد پرونده نسبت به حل مشکل اقدام می کند.
  • کلیه دعاوی حقوقی که در بحث ثبت اختراع، طرح و اشکال صنعتی مورد بحث است جزء پرونده های دعاوی شرکت ها به شمار می رود.

طرح دعوا چگونه صورت می گیرد؟

مهم نیست وکالت دعاوی شرکت را به عهده دارید یا شکایتی علیه یک شرکت را تنظیم و بررسی می کنید، مهم این است که بدانید چگونه دعاوی شرکت ها به جریان می افتد؟ کلیه اشخاص حقوقی دارای حق و حقوقی هستند که مسئولیت های کیفری و مجازات های حقوقی متعددی برای آنها تعیین شده است. همان طور که گفتیم دو نوع شکایت مطرح است:

  • در شکایات حقوقی که طیف بیشتری از دعاوی مربوط به این نوع است، دادخواستی توسط وکیل تنظیم می شود و علیه شرکت طرح دعوا می شود. کارشناسان و وکلای حقوقی به خوبی با شگردهای قانون آشنایی دارند و درب های تازه ای را برای موکل خود می گشایند.
  • شکایات کیفری که در بیشتر مواقع به دلیل اهمال در مسئولیت ها اتفاق می افتد. و قانون مجازات هایی از جمله تعلیق فعالیت را برای شرکت ها تعیین کرده است.

سخن آخر

وکلا یا مشاوران حقوقی باید از تمامی فوت و فن ها و نکات مربوط به دعاوی شرکت ها آگاه باشند. موفقیت در هر شاخه ای منوط به کسب آگاهی در این زمینه است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به وبسایت سعید شهبازی، وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کنید.

در صورتی که خواهان پیشرفت در امور حقوقی هستید، باید بدانید وجود وکلا در عرصه های مختلف کارآفرینی و ایجاد کسب در شرکت ها الزامی است. وکلای دادگستری مو به موی قانون را با تمام پیچیدگی ها و کمبودها می شناسند و یهترین مشاوره حقوقی را ارائه می دهند.

با مراجعه به وبسایت بهترین وکیل پایه یک دادگستری، سعید شهبازی گامی به سوی آگاهی و پیشرفت بردارید.

نظر بدهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد